Aleksandra Jędrych – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Dietetyk Aleksandra Jędrych regularnie uczestniczy w konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki w celu doskonalenia swojej wiedzy i warsztatu.

Udział w konferencjach i szkoleniach:
  • „Dietoterapia chorób autoimmunologicznych tarczycy”, 2016;
  • „Holistyczne spojrzenie na dietoterapię dny moczanowej”, 2016;
  • „Konferencja dla zdrowia”, 2016;
  • „II Narodowy Kongres – Nowatorskie metody leczenia nadwagi i otyłości”, 2016;
  • „Diagnostyka i prowadzenie pacjenta z celiakią”, 2017;
  • „Dietetyk w polskim systemie ochrony zdrowia w perspektywie wyzwań medycyny klinicznej i zdrowia publicznego”, 2017;
  • „Dialog motywujący”, 2016;
  • „Autoagresja – kiedy i jak dietetyk może pomóc?”, 2017;
  • „Nowoczesna diagnostyka w gabinecie dietetyka”, 2017;
  • „Nowoczesna diagnostyka celiakii”, 2017;
  • Kursy I i II stopnia Akademia Dietetyki, 2016.
Prace dyplomowe:
  • „Aloes jako źródło bioaktywnych składników i jego właściwości prozdrowotne”;
  • „Optymalizacja procesów obróbki wstępnej w produkcji dietetycznych chipsów jabłkowych”.
Prowadzone warsztaty:
  • „Otyłość wśród dzieci i młodzieży w wieku szkolnym – problem do rozwiązania”, 2017;
  • „Wiosenne warsztaty zdrowego odżywiania”, 2017.
Nowość! Kuracja Online

Napisz do nas!

Umów się na wizytę